Pse është e leverdishme të kontrolloni qeran tuaj nëpermjet „Privilegjit“?

Kontrollimi qerasë në shumicën e rasteve u kthen qeramarrësve parat prapa. Në 9 nga 10 raste kontrata e qerasë është më e lartë se sa thotë ligji Austriak, por qeramarrësit nuk e dinë këtë. Për këtë arsye është “Privilegji“ këtu.

Mehr»

Viza për qëndrim dhe punë.

Problemet me lejen e qëndrimin ose vizën e punës?

A keni probleme me vizën tuaj të punës apo lejen e qëndrimit? A dëshironi të merrni familjen tuaj në Austri? Apo dëshironi të aplikoni për shtetësi austriake?

Shoqata PRIVILEG ofron, në bashkëpunim me ekspertët tanë me shumë vite përvojë në firmat e njohura të ligjit, ndihmën më të mirë të mundshme ligjore. Së bashku me ekipin tonë, procesi i ndërlikuar, i shtrenjtë dhe zakonisht i gjatë bëhet i thjeshtë, i sigurt dhe i shpejtë. Qëllimi i shoqatës sonë është mbrojtja e interesave tuaja.

Mehr»